Meer informatie

 • U kunt uw onderzoeksuitslag ook telefonisch opvragen

  (036)532 55 50

  Let op! Het duurt gemiddeld twee werkdagen voor onderzoeksuitslagen bij ons bekend zijn

 • Huisartsenpraktijk Het Duyfken wil een makkelijk benaderbare praktijk zijn waar laagdrempelige en persoonlijke medische zorg wordt geboden. Voor zorg buiten kantooruren is huisartsenpost Almere beschikbaar, hetgeen alleen dient voor spoedgevallen.

  De zorg moet inhoudelijk zoveel mogelijk wetenschappelijk onderbouwd zijn en er is aandacht voor continue nascholing en kwaliteitswaarborging. De zorg is gericht op veiligheid: diagnostische en therapeutische winst wordt steeds afgewogen tegen iatrogene schade en individuele belasting.

  De winst van deze organisatie moet zitten in onderling sterke verhoudingen, makkelijk laagdrempelig overleg met elkaar binnen en tussen de disciplines, veilige omgeving waarin men zich kwetsbaar kan opstellen. Dat komt ons inziens direct de patiëntenzorg ten goede.

  De praktijk wil bij blijven dragen aan (huisartsgeneeskundig) onderwijs en er is de ambitie om in de toekomst ook op één of andere manier bij te dragen aan de wetenschappelijke ontwikkeling van de huisartsgeneeskunde.

 • U kunt 24 uur per dag online een afspraak maken. U kiest zelf met wie en wanneer. Als u de afspraak heeft gemaakt, staat deze direct in onze agenda.

  Naar MijnGezondheid.net

  Als u op dezelfde dag een afspraak wilt maken verzoeken wij u om voor 10.00 uur te bellen. Voor overige afspraken kunt u bellen van 8.00 – 17.00 uur.

  U kunt alleen via een afspraak bij uw huisarts terecht. Een consult duurt circa 10 minuten.

  Als u denkt meer tijd nodig te hebben, meldt dit dan a.u.b. bij het maken van de afspraak. Dan plannen wij extra tijd voor u in.

 • Avond en Weekendhulp

  Uitsluitend voor medische hulp die niet kan wachten tot de volgende werkdag kunt u buiten onze openingstijden terecht op de:

  Huisartsenpost Almere

  Hospitaalweg 7

  1315 RB ALMERE

  (Zijingang Flevo Ziekenhuis)

   

  Graag wel altijd eerst even bellen

  Telefoon: 0900-2030203

   

  Openingstijden Huisartsenpost:

  Maandag t/m vrijdag van 17.00u-08.00u.

  Zaterdag, zondag en feestdagen 24u per dag.